Ez a 20 éves lány lehet az első ember a Marson! Ismerjétek meg Alyssa Carsont!

0
Minden nap találkozhatunk a közösségi médiában azokkal a celebekkel, akiket százezrek vagy akár milliók is követnek csak azért, mert izgalmas fotókat posztolnak magukról, de igazából nem tudnánk összefoglalni, mit is csinálnak ők valójában. Ha tényleg olyan tinit akarsz követni, aki inspirál és rengeteget tanulhatsz tőle, akkor ajánljuk figyelmedbe Alyssa Carsont, aki 15 éves kora óta gyakornok a NASA-nál, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy tagja lesz annak az expedíciónak, akik először lépnek a Marsra.
Ez a 20 éves lány lehet az első ember a Marson! Ismerd meg Alyssa Carsont

Alyssa történelmet írhat, hiszen nemcsak az első ember lehet a Marson, de a legfiatalabb asztronauta is.
5 éves korában vett részt első űrtáborában, 16 évesen diplomázott az Advanced Space Academy programban és ezzel ő lett a legfiatalabb ember, aki ezt valaha megtette. Annak érdekében, hogy teljesüljön az álma és tagja lehessen a Mars expedíciónak, évek óta komoly felkészítőprogramokon vesz részt.

A felkészülés egyik pillére a közösségi média jelenlét is. De nem akárhogyan. Arra használja az online teret, hogy beszámoljon az űrkutatás legújabb fejleményeiről. Instagram profilján azon munkálkodik, hogy érdeklődését szélesebb közönség számára is közvetítse.
Alyssa Carson NASA Blueberry néven vezeti Instagram, TikTok és Twitter oldalát!

(glamour.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here