21.2 C
Budapest
kedd, szeptember 26, 2023
HomeMizu zöldekEgy kicsit sok a gaz a kerületben! Ez így nem lesz jó!

Egy kicsit sok a gaz a kerületben! Ez így nem lesz jó!

Állítólag az egész úgy kezdődött, hogy a főváros évi 300 milliós, parkok és egyebek rendben tartására szánt pénzt lecsökkentették kb. 100 millióra.

Aztán leszúrtak több kerület gazos területére pár táblát, hogy azok „méhlegelők”. Nem, nem azok, ezt már szakértők is megállapították, és sokat írtak róla a médiában. A méhlegelő valami teljesen más.

Most pedig már ott tartunk, hogy a 18. kerületben is fogják bizonyos parkok virágait, és egyszerűen elszállítják, pedig nem virágzott el, nem hervadtak el, és már hetek óta nem hoztak a helyére semmit! A füvet pedig nem kaszálják, és már nyakig ér.

Nem szeretnénk direktpolitikába belemenni, mert egyrészt nem is értünk hozzá, másrészt pedig nem azért jöttünk létre, hanem azért, hogy a 18. kerület ügyes-bajos dolgait megbeszéljük. Bemutassuk a kerület szépségeit, és beszéljünk a problémákról. Ha egyszer vannak problémák, akkor beszélni kell róla. Értelmesen.

Olvasóink panaszkodnak, hogy a kerület egyik parkjából csak úgy elvitték a virágokat a hivatalos illetékesek, amik el sem hervadtak, de nem hoztak a helyére semmit, hiába jelzik az önkormányzatnál a problémákat, nem csinálnak semmit.

Mi a 18. kerületet virágosan, tisztán, és szépen szeretjük!

 

mizu18.hu

Népszerű