Home Hűha Brutál – Már emberekkel is tesztelték a szupergyors utasszállító kapszulát – Videó – A sebessége 1000 km / h lesz!

Brutál – Már emberekkel is tesztelték a szupergyors utasszállító kapszulát – Videó – A sebessége 1000 km / h lesz!

0
Brutál – Már emberekkel is tesztelték a szupergyors utasszállító kapszulát – Videó – A sebessége 1000 km / h lesz!

Nemrég emberek is tesztelték a nevadai sivatagban azokat az új szállítási eszközöket, a hyperloopokat, amelyek a jövőben forradalmasíthatják a személyszállítást és a közlekedést – írja a BBC.

A hyperloopok olyan utasszállító kapszulák, amelyek légritkított csőben óriási sebességgel, mágneses technológia segítségével hajtva haladnak. Az amerikai prototípusokon már régóta dolgoznak, és most először emberek is kipróbálhatták ezeket.

ÍME A VIDEÓ:

A TESZTUTAZÁS SORÁN A KÉT UTAS 500 MÉTERT TETT MEG 15 MÁSODPERC ALATT. A MAXIMÁLIS SEBESSÉG, AMELYET ELÉRTEK, 172 KILOMÉTER PER ÓRA VOLT.

Az egyik utas, Sara Luchian – aki egyébként a fejlesztőcég, a Virgin Hyperloop ügyfélszolgálati részlegének igazgatója – beszámolója szerint az utazás

pszichológiailag és fizikailag egyaránt felemelő volt.

A hyperloop azonban a tervek szerint ennél gyorsabb lesz. A Virgin Hyperloop tervei szerint maximális sebessége

AZ ÓRÁNKÉNTI 1000 KILOMÉTERT IS ELÉRHETI MAJD.

A Virgin Hyperloop mellett más cégek is dolgoznak a technológián, azonban korábban még senki sem tesztelte prototípusait emberekkel. Hasonló technológiával kísérletezik Elon Musk egyik cége is a The Boring Company.

(Borítókép: Virgin Hyperloop / Reuters)

 

(index.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here