Bemutatjuk az Ország Tortája döntőseit – Arany ribiszke

0

A következő döntősü, amit bemutatunk nektek, az Arany ribiszke!

Nézzük az ízeket: szőke csokoládé, ribizli és törökmogyoró a fő ízei a tortakülönlegességnek egy kis tonkababbal fűszerezve. A ribiszke a ribizli népies elnevezése, az arany pedig a karamellizált fehércsokoládéra is utal.

Rétegei: mandulalisztes törökmogyorós felvert, mandulalisztes törökmogyorólisztes tonkababos streusel, csokoládés hántolyostyás ropogós, balzsamecetes ribizlis gyümölcs betét, tonkababos krém.

Készítője szerint: „Vétek a pirosribizlit a bokron hagyni megszáradni, azaz vétek belőle egyszer nem desszertet készíteni.”
Gratulálunk a döntőbe jutáshoz! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here