26.2 C
Budapest
kedd, október 3, 2023
HomeKatasztrófa 18Azta! A 18. kerületi polgárőrök vezetésével találtak meg egy eltűnt 13 éves...

Azta! A 18. kerületi polgárőrök vezetésével találtak meg egy eltűnt 13 éves kislányt! Óriási akció volt

Eltűnt kislányt kerestünk a 17-ik kerületben!!

Tegnap este egy eltűnt, 13 éves down-szindrómás kislányt kellett felkutatnunk a Merzse-mocsár környékén.
Egyesületünk a BRFK Tevékenység irányítással egyeztetve megindult a heszínre 3 autó 10 fővel és quaddal. Felvettük a kapcsolatot a Budapest Mentőszervezet tagszervezeteivel, akiktől mentő és kutyás keresőcsapatok segítségét kaptuk nagy létszámban.

A helyszínen a csapatok elsődleges koordinálását az LKPCS végezte. Felvettük a kapcsolatot a bejelentővel, valamint a helyszínen lévő rendőrségi parancsnokkal és közösen gyűjtöttünk információt, majd tájékoztattuk a helyszínre érkező mentőcsapatokat.
Tájékoztattuk a Budapesti Polgárőrség egységeit a pontos koordinátákról, és az aktuális információkról

A kislányt a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság és a Repülőtéri Fegyveres Biztonsági Őrség munkatársai a reptér közelében megtalálták és biztonságba helyezték.

Köszönjük a Budapest Mentőszervezet, a Budapesti Polgárőrök, Pest megyei polgárőrök és kutatók azonnali reagálását és segítségét! A keresésben közel 100 önkéntes és hivatásos vett részt.
Külön köszönet a Mancs a Kézben Mentőkutyàs Egyesület és az RSC Rescue Hungary Alapítvány munkatársainak, vezetőinek, hogy helyszínre érkezésük után az irányítást profi szinten folytatták és hozzáértésükkel, szaktudásukkal segítséget nyújtottak!

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szabadtéri

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és szabadtéri

(Forrás: Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-Öte Fb oldal)

 

 

mizu18.hu

Népszerű