Home Közösségek Alig vártuk! Újraindul a Szebb virágosabb kerületünkért pályázat

Alig vártuk! Újraindul a Szebb virágosabb kerületünkért pályázat

0
Alig vártuk! Újraindul a Szebb virágosabb kerületünkért pályázat

Csupa színes-illatos hírünk van: újraindul a Szebb virágosabb kerületünkért pályázat!

Közterületeink szebbé tételére koncentrálva a kerület lakói, intézményei részére ismét lehetősége van a 18. kerületi önkormányzatnak egynyári virágokat biztosítani, amelyeket a Szebb Virágosabb Kerületünkért pályázat keretén belül igényelhettek a lakók.

A tavalyi évben kialakult pandémiás veszélyhelyzet miatt a 2020. évben beérkezett, több mint 1500 pályázónak nem volt lehetőség a növényeket kiosztani, azonban az idei évben ezt tudják pótolni.

Igyekeztek korszerűsíteni a jelentkezési lehetőségeket, egyre nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy ne csak a hagyományos, papíralapú jelentkezést lehessen igénybe venni, hanem az elektronikus lehetőségeket is kihasználták, hozzájárulva ezzel környezetünk védelméhez.

Éppen ezért főleg elektronikus úton lehetett pályázni a virágokra, talán ennek is köszönhető, hogy ilyen nagy számban jelentkeztek rá.

Pályázni a következő kategóriákban lehetett: lakótelepi erkélyek, lakótelepi előkert, családi ház és intézmények.

Az idei évben kiosztásra kerülő egynyári virágok költsége: br. 5 900 420 Ft. A virágosztásra a Bókay-kert területén 2021. június 08-11. között kerül sor.
Pályázzatok! Hajrá! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here