A September Fest női felllépői – szombat

0

Szombaton is felrobbantják a csajok a Seprember Fest nagyszínpadát. Íme két bombanő, akire tombolhatunk a második napon!

Opitz Barbi

1999. november 30-án született Fehérgyarmaton. Sonkádon nőtt fel. Szülei uborkatermesztéssel foglalkoztak. Gyerekkora óta szeret énekelni. Több énekversenyen is részt vett, illetve kisebb fellépései is voltak. 2016-ban jelentkezett az X-Faktorba, amelyet végül megnyert, úgy, hogy a verseny alatt egyszer sem párbajozott. Mentora Tóth Gabi volt. A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium tanulója volt. 2020-ban részt vett az Álarcos énekes című műsorban, ahol az oroszlán jelmez alatt rejtőzött. 2020 őszén szerepelt a TV2 Sztárban sztár műsorában, azóta is egyre népszerűbb és egyre többen követik a social media oldalait is.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsanna művésznevén Colony, magyar énekesnő, vokalista. 7 éves korától járt zeneiskolába, ahol dobon és klarinéton is tanult játszani, 16 esztendősen a könnyű műfajjal is megismerkedett. A 2008-ban alakult StereoTone partyzenekarnak hat évig volt az énekese. Az első komolyabb megjelenése a nagy nyilvánosság előtt a 2011-es X-Faktor volt, ahol a legjobb 50-ig jutott. Vokalistaként dolgozott már együtt többek között a Király testvérekkel, Lindával, illetve Viktorral, Radics Gigivel, Bereczki Zolival, Wolf Katival. Az igazi áttörést a Majkával közösen előadott Eléglesz című dal hozta meg számára.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here