A kis György és Fülöp herceg eddig sosem látott közös képével búcsúzik nagyapjától Vilmos herceg

0
Nagyapját rendkívüli embernek nevezte, akinek csintalan humora volt, kalandvágyát pedig gyorsan átragasztotta másokra.

 

Édesapja, Károly herceg után a trónöröklési sorrendben második helyen álló Vilmos herceg is megszólalt nagyapja, Fülöp herceg halálával kapcsolatban. A herceg hivatalos Instagram-profilján írt néhány megható sort nagyapjáról.

„Szerencsésnek érzem magam, hogy nemcsak követendő példaként állt előttem, hanem tartósan jelen volt az életemben – a legboldogabb időkben és a legsötétebb napokon egyaránt.”

Vilmos azt is írja: rendkívül szerencsésnek érzi azt is, hogy felesége, Katalin ilyen sok éven keresztül ismerhette nagyapját, aki hihetetlen kedvességgel viseltetett a hercegné iránt. Sosem fogja feledni azokat a pillanatokat, amikor Fülöp lovaskocsin jött el Vilmosék gyerekeiért, akik maguk is megtapasztalhatták dédnagyapjuk már-már ragályos kalandvágyát és huncut humorát. Fülöpöt emellett rendkívüli emberként jellemezte, aki egy rendkívüli generáció tagja volt.

„Hiányozni fog a nagyapám, de tudom jól, hogy ő is azt akarná, folytassuk a küldetésünket.”

– zárta megható sorait a trónörökös.

A poszthoz egy olyan, eddig még nem látott fotót választott, amelyen legidősebb fia, a trónöröklési sorrendben utána következő György herceg ücsörög a már említett lovaskocsin dédnagyapja mellett.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here