0.1 C
Budapest
szerda, december 6, 2023
HomeEgészségügyA kikapcsolódáshoz is fontos az oltás

A kikapcsolódáshoz is fontos az oltás

Nemcsak az egészség megőrzése és a járvány megállítása miatt fontos az oltás, hanem a rendezvényeket, bulikat és egyéb szolgáltatásokat is gondtalanul lehet igénybe venni a védettségi kártyával, ráadásul anyuék nélkül lehet az éttermekbe is beülni.

 

Annak érdekében, hogy a fiatalok oltási kedvét is ösztönözzük, a XVIII. kerületi Önkormányzat motiváló kampányt indított. Azok a 16-18 év közötti fiatalok, akik megkapták a védőoltást, két darab mozijegyet és egy páros menüt (4,8 l popcornt es 2×0,75 l üdítőt) kapnak ajándékba.

Kik és hogyan igényelhetik?

– 16-18 év közötti fiatalok, akik bejelentett XVIII. kerületi lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek, valamint a védőoltást megkapták és ezt a regisztráció során szükséges nyilatkozattal igazolják is (kiskorú esetén szülői nyilatkozattal).

– Regisztrálni a https://www.bp18.hu/mozijegy oldalon lehet 2021. július 15-ig.

– A „mozi ajándékjegy”-et  e-voucher formájában kapják meg a sikeresen regisztráltak. Az ajándékjegy Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználható. A felhasználásra vonatkozó pontos információkat az ajándékjegy megküldésekor kapnak.

– Kérdéseiteket az alábbi e-mailcímre küldhetitek: [email protected]

bp18.hu

Népszerű