A fél magyar celebvilág Norbinak esett a legújabb kijelentése miatt, pedig tökéletesen igaza van

0

Manapság a píszi beszéd nem menő, sőt, ilyenkor jönnek a rögtön elfogadást, befogadást és az egyebekkel operáló közszereplő, önjelölt celeb, megmondóemberek, akárkik.

Norbi célja a társadalom felrázása, küldetése nem kérdőjelezhető meg, célját mindenki tudja, még az is, aki utálja. Mégis a fél celebvilág most Norbi kijelentésén csámcsog, és megsértődik a drágalátos celebvilág, mert belegázolt az önérzetükbe! Ó, Istenen, pedig milyen igaza van Norbinak!

Nézzük a statisztikát, a nagy magyar valóságot az elhízásról.

 

Íme:

Megint kiderült, hogy Magyarországon a legtöbb az elhízott ember Európában | nlc

 

Ez egy 2016-os adat, és a helyzet ma sem változott. Tessék csak nyáron kimenni Balatonon a strandra, és körbenézni! Az a nagy baj, hogy Európában a magyarok a legjobban elhízottak, világviszonylatban pedig az ötödik helyen vagyunk! Ez az óriási probléma, és nem az, hogy kinek az érzékenységét sérti meg Norbi, vagy kiét nem.

Ezen kellene elgondolkodni, és cselekedni. Ha Norbi már csak egyetlen túlsúlyos embernek tudott segíteni a módszerével, és megmentenie az életét, már egész életében nyugodt lehet….vajon a Norbit fikázó Lakatos Márk és Osváth Zsolt hány embernek segített már életében? Hány ember életét mentették már meg?

Norbi már kongatja a harangot. Joggal.

 

 

mizu18.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here