26.2 C
Budapest
kedd, október 3, 2023
HomeMizu CelebekAz egykor 18. kerületi Pataky Attila is átesett a koronavíruson - Durva...

Az egykor 18. kerületi Pataky Attila is átesett a koronavíruson – Durva volt, majdnem feladta – Videó

Kerületünk egyik legnagyobb híressége Pataky Attila is átesett a koronavírus fertőzésen. Olyan szinten megszenvedte a COVID-ot, hogy elmondása szerint volt már olyan pillanat a kórházban, amikor úgy érezte, hogy feladja.

Az Edda frontembere szeptember közepén került kórházba koronavírus-fertőzés miatt, és volt olyan nap, hogy azt mondta magában, inkább legyen vége. Pedig – ahogy a Blikknek elmondta – korábban még soha nem fordult elő hasonló vele, mindig felvette a kesztyűt és harcolt.

 

„Abban a két napban annyi fájdalom, szorongás és félelem volt bennem, hogy azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége. De a feleségem nem engedett. Azt mondta, »nem mehetsz sehova, én fogom a kezed«” – mondta Pataky Attila, aki végül négy-öt nap után kezdett jobban lenni, majd újra a remény, nem pedig a halál hangjaként kezdte értékelni a mentők szirénázását.

 

Az énekes a járvány első hulláma alatt még szkeptikus volt a vírust illetően. Aztán minden megváltozott. Nemrég a Hír Tv-nek is adott egy megrendítő interjút.

Íme a videó:

 

 

(Videó: Hír Tv)

 

Pataky szerencsére már jobban van, reméljük hamarosan újra sok tízezer ember előtt koncertezhet!

 

mizu18.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Népszerű