Íme, a kedvenc RÉPATORTA Biscotti receptünk
A répát kislyukú reszelőn lereszeljük. A lisztben elkeverjük a sót, sütőport és a fahéjat, szerecsendiót, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt répa, a kisebb darabokra vágott diót, és a kétféle cukor, majd összegyúrjuk.
A tésztát két hosszú hengerré formázzuk, és bedobjuk a fagyasztóba 30 percre. A mélyhűtőből kivett tésztákat sütőpapírral borított tepsire rakjuk egymástól legalább 4-5 ujjnyi távolságra és, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük.
Mikor megsült, hagyjuk langyosra hűlni, majd kenyérvágó késsel kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk, az oldalukra fektetjük, és még kb. 12 percig sütjük. Kevés porcukorral elkevert mascarponéval tálaljuk.