26.2 C
Budapest
kedd, október 3, 2023
HomeKatasztrófa 18Szomorú hírek Vecsésről: elhunyt Tábori Ferenc alpolgármester

Szomorú hírek Vecsésről: elhunyt Tábori Ferenc alpolgármester

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszan tartó súlyos betegség után, március 10-én elhunyt Tábori Ferenc, Vecsés Város alpolgármestere.

 

Tábori Ferenc 1947-ben született. Általános iskolai tanulmányait Vecsésen a Petőfi Sándor Általános Iskolában végezte, majd Pestlőrincen a Steinmetz Miklós Gimnáziumban érettségizett és fogtechnikus szakmát szerzett. Budapesten a Honvéd Kórházban dolgozott 30 éven át, majd ezt követően a nyugdíjazásáig fogtechnikus vállalkozóként tevékenykedett Vecsésen.

 

A KDNP vecsési szervezetének alapító tagja. 2006-tól 2019-ig a FIDESZ-KDNP színeiben az 1. számú vecsési választókerület önkormányzati képviselője volt és 15 éven át alpolgármesterként közreműködött városunk fejlesztésében.

 

Politikai hitvallása, hogy közalkalmazottként sohasem a saját hasznunkat kell keresni, hanem azt, hogy mit tehetünk városunk, közösségünk fejlődéséért. Éppen ezért büszke arra a hatalmas fejlődésre, amit Vecsés a várossá válás óta elért, és arra is, hogy járási központként meghatározó települése lehet régiónknak.

 

Szerető családja, felesége, gyermekei, unokái gyászolják.

 

Vecsés Város Önkormányzata saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

 

Nyugodjon békében!

(vecses.hu)

 

Népszerű