Kormányablakbusz járt a XVIII. kerületben

0

 

A fővárosi kormányhivatal által működtetett Mobil Kormányablak július 3-tól július 8-ig a kerületünkben járt. Július 3-4 (szombat-vasárnap) a Lőrinci Piac parkolójában, július 5-8. között a Hősök terén (Címer utca – Nemes utca sarok) várta ügyfelelit. A helyszínen lehetőség volt a szemyélyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre ( személyi igazolvány jogosítvány, útlevél, a védettségi igazolvány).

 

Július 3-4 (szombat-vasárnap) a Lőrinci Piac parkolójában, július 5-8. között a Hősök terén (Címer utca – Nemes utca sarok) várta ügyfelelit.

A helyszínen lehetőség volt a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre ( személyi igazolvány jogosítvány, útlevél, a védettségi igazolvány),. Az ügyfélkapu és a diákigazolványhoz szükséges NEK regisztrációt el lehetett indítani.

A kormányablakbusz szolgáltatásait szombat – vasárnap 243, hétfőtől csütörtökig 427 állampolgár vette igénybe. A legnagyobb éredklődés aszemélyazonosító igazolvány, az ügyfélkapu regisztráció és az uniós COVID igazolvány iránt volt.

Az igényelt okmányok postai úton kerülnek el az állampolgárokhoz.

A Mobil Kormányablak további helyszíneiről és időpontokról a Budapest Főváros Kormányhivatala a www.kormanyablak.hu oldalon és a Facebook oldalán ad tájékoztatást.

 

 

bp18.hu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here