KÖNNYŰ NYÁRI VACSORÁK 30 PERC ALATT

0

Ebben a nyári hőségben nektek sincs kedvetek a konyhában állni? Mi, ha csak tehetjük, a szabadban vagy a vízparton sütkérezünk, és próbálunk ugyan finomakat enni, de semmi kedvünk ahhoz, hogy órákat töltsünk el a tűzhely felett a konyhában. Elhoztunk hát nektek néhány, fél óra alatt elkészülő, ámbár nagyon finom és egészséges receptet. Íme az első.

SAJTOS ZÖLDSÉGNYÁRS BAZSALIKOMPESZTÓVAL

ELKÉSZÍTÉS
  1. A hagymát megpucoljuk, a többi zöldséget megmossuk, majd a koktél kivételével mindegyiket egyforma darabokra vágjuk, majd így teszünk a sajttal is.
  2. A bazsalikomleveleket egy mozsárba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, az olívaolajat, és pépesre zúzzuk.
  3. A zöldségeket és a sajtot egyenlően elosztva, ízlés szerinti sorrendben a nyársakra húzzuk, majd az elektromos grillbe helyezve 35 percig sütjük.
HOZZÁVALÓK
  • 1 db cukkini
  • 1 fej lilahagyma
  • 1/2 db kaliforniai paprika
  • 6 db koktél paradicsom
  • 15 dkg halloumni sajt
  • A pesztóhoz:
  • 1 marék friss bazsalikomlevél
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek olívaolaj

 

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

(Forrás: Mindmegette.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here