Ki a legsportosabb híresség? A látszat néha csal!

0

 

Számos híresség igyekszik magát sportosnak, fittnek bemutatni a nagyközönség előtt. Néhány celebről azonban csak később derül ki, hogy valójában keményen önpusztító életet él.

Vannak azonban, akik nem a botrányaikkal, hanem épp a sportos életükkel kerülnek a címlapokra.
Az 55 éves komikus, vígjátékszínész Will Ferrell is nagyon komolyan veszi a mozgást. Az egyik angol bulvárlap még a koronavírus-járvány idején közölt paparazzifotókat az amerikai színészről, amint futni indul. A magányos sportolás ugyanis megengedett volt. Nem véletlen, hogy Will Ferrell még a Covid idején sem hagyta testét eltunyulni, ugyanis a világhírű színész ugyanis már három maratont is
lefutott: először 2011-ben a New York Maratont, majd ugyanezt megismételte Stockholmban és Bostonban is, ráadásul nem is rossz időeredménnyel!

A teljesítményben hisz Banyár László, az Önök önkormányzati képviselőjelöltje is, akit a 18. kerületben élők gyakran láthatnak sportfelszerelésben, hiszen egyik hobbija éppen a futás. A pénzügyi vonalon vezetőként, illetve vállalkozóként dolgozó képviselőjelölt ugyanakkor más sportágat is űz, rendszeresen úszik. Mint mondta, a munka mellett fontos számára, hogy így szabaduljon meg a stressztől, igyekszik egészségesen is élni, és ezzel a szokásával megválasztása esetén sem hagy fel. Ráadásul futás közben a választókkal is könnyebb találkozni, megbeszélni az ügyes-bajos dolgokat, figyelve arra, mire is van szükség a 18. kerületben.

mizu18.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here