Home Közbiztonság Itt tart ma a 18. kerület – Elképesztő: ellopták a 8. emeleten dolgozó ipari alpinista rögzítőkötelét munka közben

Itt tart ma a 18. kerület – Elképesztő: ellopták a 8. emeleten dolgozó ipari alpinista rögzítőkötelét munka közben

0
Itt tart ma a 18. kerület – Elképesztő: ellopták a 8. emeleten dolgozó ipari alpinista rögzítőkötelét munka közben

Megdöbbentő eset történt: a 8. emeleten dolgozott egy ipari alpinista, eközben ellopták a rögzítőkötelét.

TAz alpinista festő a munkáját végezte a Havanna lakótelepnél, mikor ellopták a rögzítőkötelét a Csontváry Kosztka Tivadar utca 37. alatti ház tizenegyedik emeletéről. Becse Gábor régóta dolgozik szakmájában, de ilyen még nem történt vele, írja a Metropol.

Egy erkélyt kellett kívülről lefestenie. Felment a tetőre, kikötötte a kötelet és leereszkedett a 8. emeletre. Amikor elkészült, bemászott az erkélyre, kiengedte a kötelet, ez körülbelül tíz percet vett igénybe. Ezután felment a tizenegyedik emeletre, hogy leszerelje a kötelet, de az már nem volt ott. A lopásról bejelentés is tett a rendőrségen.

A rendőrségre július 19-én 18 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, hogy egy XVIII. kerületi társasház tetejéről ellopták egy ott dolgozó alpinistának az ereszkedéshez használt kötelét. Az ügyben a rendőrség lopás miatt ismeretlen tettessel szemben szabálysértési eljárást indított.

forrás:
https://18.kerulet.ittlakunk.hu/bunesetek/230722/elkepeszto-elloptak-8-emeleten-dolgozo-ipari-alpinista-rogzitokotelet-munka-kozben

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here