Home Suli után Idén nyáron is elindul a DIÁKMUNKAPROGRAM!

Idén nyáron is elindul a DIÁKMUNKAPROGRAM!

0
Idén nyáron is elindul a DIÁKMUNKAPROGRAM!

A tavalyi év nagy sikerére való tekintettel 2021. évben ismét lesz Nyári Diákmunka, melybe az önkormányzat is nagy örömmel kapcsolódik be, lehetőséget biztosítva ezzel a kerületünkben élő fiataloknak a nyári szünetben való munkavégzésre (16-25 év közötti fiatalok, akik bejelentett – állandó – lakóhellyel, vagy tartózkodási hellyel, valamint nappali tagozatos tanulói jogviszonnyal rendelkeznek).

 

A program keretében a diákok Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Polgármesteri Hivatalnál és az önkormányzat által fenntartott intézményeknél 2021. július 1. és július 31., valamint
2021. augusztus 1. és augusztus 31. közötti időszakban végezhetnek adminisztratív vagy könnyű fizikai munkát. A foglalkoztatás napi 6 órában és legalább egy teljes hónapra lehetséges.

A munkabér szakképzettséget nem igénylő munkakör esetén bruttó: 125.550 Ft/fő/hó, szakképzettséget igénylő munkakör esetén pedig bruttó: 164.250 Ft/fő/hó. A fenti összegekből személyi jövedelemadó (15 %) és társadalombiztosítási járulék (18,5 %) levonásra kerülnek.

A jelentkezés az alábbi módon történik:

  • Először a bejelentett lakó- vagy tartózkodási hely szerinti Foglalkoztatási Osztályon közvetítéskérőként történt nyilvántartásba vételt kell kezdeményeznie annak, aki szeretne intézményeinkben diákmunkát vállalni. A regisztrációra a Foglalkoztatási Osztályokon (XVIII. kerület illetékes Foglalkoztatási Osztályának címe: 1181 Budapest Darus utca 5.) van lehetőség.
  • Ezt követően kérjük küldje meg önéletrajzát a [email protected] email címre, illetőleg annak az intézményünknek küldje meg, ahol dolgozni kíván.
  • A Polgármesteri hivatalban munkát vállalni kívánók kérjük keressék meg Lazarenkó Edina vagy Koczkás Eleonóra referenseket (Budapest XVIII. kerület Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest Üllői út 400.; 2. em. 227. szoba, tel.: 06-1-296-1340) az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban, illetve a munkaszerződés megkötéséhez szükséges adatlap kitöltése céljából.

A munkaszerződés megkötéséhez szükséges dokumentumok:

  • kitöltött adatlap
  • személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya, adóazonosító igazolvány, érvényes diákigazolvány/iskolalátogatási igazolás
  • bankszámlaszám
  • 16 és 18 év közöttiektől szülői nyilatkozat, melyben hozzájárul, hogy gyermeke munkát vállaljon
  • az orvosi alkalmassági vizsgálat beutalóját a referensektől kapják meg, amivel el kell menni a Zsebők Zoltán Szakrendelőbe, (1183 Budapest, Thököly út 3.), az alkalmassági véleményt visszahozni a Polgármesteri Hivatalba a referensek egyikének. A Szakrendelő a diákokat előzetesen egyeztetett időpontban fogadja.

Diákmunkára intézményeinkben, az alábbi munkakörökben van lehetőség. A kiválasztott munkakörökre az intézménynél megadott e-mail címen lehet jelentkezni. Jelentkezéskor kérjük nevet, címet telefonszámot, születési helyet időt és képzőintézményt megjelölni:

Polgármesteri Hivatal:

általános irodai adminisztrációs munkakör

Kapcsolat[email protected]

Városgazda18 Zrt.

játszóeszközök karbantartása, portaszolgálat, egyszerű gondnoki feladatok, strand jegyellenőr, kertészeti munka, irodai betanított munka, adminisztráció

Kapcsolat: [email protected]

Csibész Család és Gyermekjóléti Központ:

gyerekfelügyelet, gyerekkísérés

Kapcsolat[email protected]

Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei:

gyermekfoglalkozásokon segítő, berendező

Kapcsolat[email protected]

Tomory Lajos Múzeum:

múzeumpedagógus, muzeológus asszisztens

Kapcsolat[email protected]

Gazdasági Ellátó Szolgálat:

irodai adminisztráció

Kapcsolat: [email protected]

 

bp18.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here