8.9 C
Budapest
szombat, április 1, 2023
HomeKözösségekIdén is leadhatjátok kerületünkben az ajándékokat rejtő cipősdobozokat

Idén is leadhatjátok kerületünkben az ajándékokat rejtő cipősdobozokat

Idén is dobozolásra hív a Baptista Szeretetszolgálat. A november 25-án, pénteken kezdődő Cipősdoboz Akció kampányában csaknem 400 gyűjtőponton várják az ajándékokat egészen december 18-ig.

Kerületünkben az alábbi helyszínen és időpontokban adhatjátok le a dobozaitokat:

Fitness5 & Gym Sallai

  • Cím: 1182 Budapest Cziffra György utca 15/B
  • Nyitva tartás: H-P: 6:00-23:00; Sz-V: 8:00-20:00

Amennyiben valaki személyes ajándékkal szeretne meglepni egy nehéz sorsú kisgyereket, annak idén sem kell mást tennie, mint keresnie egy cipősdobozt, majd megtölteni azt szép és hasznos dolgokkal (játékokkal, írószerekkel, higiéniai eszközökkel, édességgel, könyvvel). Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát.

Az összegyűjtött cipősdobozokba rejtett meglepetéseket a Baptista Szeretetszolgálat juttatja el a leginkább rászoruló gyerekekhez. A dobozokat gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok, családsegítő szervezetek veszik át.

Az elkészült ajándékcsomagokat legkésőbb december 18-ig lehet eljuttatni a gyűjtőhelyekre, amelyek teljes listája a www.ciposdoboz.hu oldalon olvasható.

Népszerű