13.8 C
Budapest
csütörtök, február 29, 2024
HomeHűhaHOVÁ TŰNT a kispesti MintaPrint tintapatronos üzlet az Üllői úti pavilonsorról?

HOVÁ TŰNT a kispesti MintaPrint tintapatronos üzlet az Üllői úti pavilonsorról?

ELKÖLTÖZÖTT 200 méterrel beljebb, a Báthory u. 1. szám alá  (Üllői u.- Báthory u. majdnem sarok, a kispesti LIDL mellett).

Ennek a költözésnek a története csupán annyi, hogy Enikő, és Zsolt, a tulajdonosok megragadtak egy hirtelen jött lehetőséget, miszerint picit nagyobb helyre költözhet az üzletük.

Elmondásuk szerint már nagyon zavarta őket az, hogy ha két-három ügyfél bent volt a boltban, akkor a többieknek az utcán kellett várakozniuk.

Szerencsére az új MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzlet extra közel van a régi, Üllői úti bolthoz, gyalog 3-4 perc sétára, autóval kb. 1 percnyire. (A Kossuth téri piac- Lidl átjáró sarkán, a kínai WOKos étterem mellett.)

nyitva tartásuk változatlan maradt (Hétfő: 8.00-17.00, kedd, szerda, csütörtök, péntek: 8.00-16.00, szombaton, vasárnap zárva), mint ahogy az összes eddig elérhetőségük is. (Tel: 0613576087, Mobil: 06205314089, webáruház: www.mintaprint.hu).

A címen kívül semmi nem változott: az árukészlet bősége, kiváló minősége, a kisvállalkozás családiassága megszokott fényében tündököl.

Ha nyomtatót, lézertonert, tintapatront szeretnél vásárolni, továbbra is várnak hatalmas árukészlettel, kiváló szaktudással, nagy szeretettel.

És ami a tulajdonosok legnagyobb örömére a legfontosabb: most már egyetlen vásárlójuknak sem kell az utcán várakozniuk, mindenki elfér a tágas eladótérbe.

(További információk: https://www.facebook.com/mintaprint)

19.kerulet.ittlakunk.hu

 

 

Népszerű