Home Gam3r Kicsit késve, de hamarosan érkezik a Starship Troopers – Terran command – Videó

Kicsit késve, de hamarosan érkezik a Starship Troopers – Terran command – Videó

0
Kicsit késve, de hamarosan érkezik a Starship Troopers – Terran command – Videó

A stratégiai játék továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de talán jövőre csak megérkezik.

Még tavaly jelentette be a Slitherine kiadó, hogy gondozásukban fog megjelenni a The Aristocrats stúdió új játéka, a Starship Troopers – Terran Command. Nem meglepő módon egy stratégiai játékról van szó, amely a ’90-es évek végén megjelent sci-fi mozi egy új adaptációja lesz.

Az események egy arachnidok által megszállt emberi kolónián játszódnak, nekünk pedig egy maréknyi elit katonával kell felvenni a harcot a milliónyi óriásbogárral. A játék a valósidejű stratégiai játékok klasszikus elemeit ötvözi majd a legalább ennyire klasszikus tower defense játékelemekkel.

 

 

 

Az első tervek szerint a megjelenésre valamikor idén került volna sor, de gyakorlatilag egész évben nem hallottunk semmit a projektről. Így annyira nem volt meglepő, hogy a kiadó az utolsó pillanatban hivatalossá tette, amit így is minden érdeklődő kitalált már: a Starship Troopers – Terran Command idén már biztosan nem fog megjelenni.

A halasztás okaként ők is a világjárványt jelölték meg, mi pedig hiszünk nekik. A készítők most úgy számolnak, hogy a premierre valamikor 2021 második negyedévében lehet majd számítani.

(GeryG, playdome.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here