1.9 C
Budapest
szerda, február 8, 2023
HomeHűhaFontos információk az ajándékutalványok osztásával kapcsolatban

Fontos információk az ajándékutalványok osztásával kapcsolatban

Nagyon sok kérdés, észrevétel érkezett az ügyfélszolgálatokhoz a jövő heti utalványosztással kapcsolatban. Ezért az önkormányzat összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat – tette közzé Nagy Balázs önkormányzati képviselő.

Bárhol átvehető:

 

 

Az utalványok a három megadott helyszín bármelyikén átvehetők december 5. és 9. között, tehát nem feltétlenül szükséges a legközelebbi helyszínre menni, ha ott sokan vannak.

Nem kell meghatalmazás:

Az utalványokat az eredeti címzett aláírásával ellátott levél ellenében is átadják, ha tehát valaki nem tud személyesen elmenni az utalványért, az általa aláírt levelet elfogadják az önkormányzat munkatársai. Kérjétek meg a szomszédot, egy családtagot, hogy vegye át az utalványt, de a címzett által aláírt levelet mindenképp vigye magával!

Helyszínek pontosan:

  • Martinovics tér – füves terület, a szabadtéri színpad mellett
  • Havanna lakótelep – a Kondor Béla Közösségi Ház előtt lévő betonozott terület
  • Pestszentimre Agóra – a gyermekorvosi rendelő előtti terület (Nemes utca 22.)

Időpontok:

  • December 5., hétfő, 09.00-16.00 Martinovics tér
  • December 6-7., kedd-szerda 09.00-16.00 Havanna-lakótelep
  • December 8-9., csütörtök-péntek Pestszentimre Agóra

Aki lemarad:

azok, akik a fenti időpontok egyikén sem tudnak részt venni, a későbbiekben átvehetik az utalványokat az ügyfélszolgálati irodákon.

Nem kapott levelet:

azok, akik valamiért nem kaptak értesítést az utalványról, de jogosultak rá, lakcímkártyájuk bemutatásával szintén átvehetik az utalványt a fenti lehetőségek bármelyikén.

Sokan lesznek?

Ez az itt lakóktól is függ. A korábbi csomagosztások tapasztalata az, hogy sokan, attól való félelmükben, hogy elfogy az utalvány, már korán reggel elmennek átvenni, ami miatt a reggeli, délelőtti időszakban sorok alakulnak ki. Erre azonban semmi szükség. Elegendő utalvány van, nem fog elfogyni, mindenkinek jut, aki jogosult rá.

Mennyit kell várni?

Az ügyintézés pár másodpercet vesz igénybe. Készítsd elő az aláírt levelet, az önkormányzat munkatársa beolvassa a rajta levő vonalkódot, hogy elvégezze az utalvány átvételének rögzítését, a jogosult megkapja az utalványt és kész is.

Népszerű