Figyelem! KEDVEZMÉNYES MIKROHITELEK XVIII. KERÜLETI MIKROVÁLLALKOZÁSOKNAK

0

 

ELINDULT A XVIII. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ÉS A BUDAPESTI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI KÖZALAPíTVÁNY EGYÜTTMŰKÖDÉSE.

 Pestszentlőrinci és pestszentimrei mikrovállalkozások számára is elérhetőek a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány non-profit mikrohitelei, melyek a személyi kölcsönöknél lényegesen kedvezőbb feltételekkel igényelhetők.

 

A Közalapítvány Budapest Mikrohitel Programja keretében kedvezményes kamatozású hiteleket kínál az életképes üzleti tervvel rendelkező, induló vagy már régebben működő mikrovállalkozásoknak.

A Budapest Mikrohitel igényelhető ingatlan vásárlásra, felújításra, beruházásra, eszközök, anyagok vagy áruk beszerzésére, képzési költségekre, vagy akár új tevékenység beindítására. Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 2,5 %-os kamat mellett, plusz költségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, maximum 10 mFt összegig, saját erő nélkül vehető igénybe.

A mikrohitelek iránt érdeklődő XVIII. kerületi mikrovállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány finanszírozási tanácsadói, melynek során a mikrovállalkozások segítséget kapnak a legmegfelelőbb finanszírozási termék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is.

 

Érdeklődés, valamint hitel konzultációra időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségen:

Nagy Mária ügyfélkapcsolati vezető, finanszírozási manager

+36 1 268 1800, +36 30 954 0882

[email protected]

[email protected]

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termékek részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a Közalapítvány honlapján, a www.bvk.hu weboldalon.)

 

bp18.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here