5.1 C
Budapest
kedd, december 6, 2022
HomeHűhaEzek ám az igazi pelenkás bajkeverők!

Ezek ám az igazi pelenkás bajkeverők!

Okulásul tette közzé a BRFK az alábbi történetet, hogy senki ne dőljön be a csalóknak, tolvajoknak, még ha cuki kisbabával is érkeznek!

pestszentlőrinci piacról tartott hazafelé egy idős asszony november 14-én, amikor megpihent egy padon. Ekkor odaült mellé egy fiatal nő, akihez néhány perc múlva csatlakozott a párja is, méghozzá babakocsiban tolt gyermekükkel. A fiatalok felajánlották, hogy segítenek az asszonynak hazavinni a piacon vásárolt árut. Odaérve mosdóhasználat ürügyével bekéredzkedtek, majd az idős nő figyelmetlenségét kihasználva nekiálltak kutakodni a lakásban, és a szekrényben rátaláltak egy borítékban 550.000 forint készpénzre. Ezt magukhoz vették, majd sietősen távoztak.

XVIII. kerületi rendőrök órákon belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. Szerencsére a lopott pénz is hiánytalanul meglett, mivel a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételét vizsgálva kiszúrták, hogy a páros feltűnően sokáig szemlélte a pelenkatartóból elővett pelust. Nosza a rendőrök sem voltak restek és ők is megvizsgálták a pelenka tartalmát, ami csodák csodája, a lopott pénz volt, ezt vissza is szolgáltatták jogos tulajdonosának.

A 34 éves R. Krisztiánt és a 21 éves R. Izabella Vanesszát lopás miatt hallgatták ki; mindketten beismerő vallomást tettek.

Népszerű