Nyári receptek, hip-hip-hurrá

0

HÁZI MÁLNAFAGYI

HOZZÁVALÓK
  • 40dkg natúr joghurt
  • 6dkg méz
  • 30dkg málna
  • 3dl habtejszín
  • 8levél mentaELKÉSZÍTÉS
    1. A joghurtot és a mézet összekeverjük, hozzáadjuk a málnát, és botmixerrel összedolgozzuk. A tejszínt felverjük, és a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy kb. 1 l-es formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük 1 órára.
    2. A fagyos joghurtmasszát kívülről befelé haladva jól átkeverjük egy villával, majd visszatesszük a fagyasztóba 30 percre. Végül újra átkeverjük, és legalább 3 óra hosszat fagyasztjuk.
    3. A fagyit fogyasztás előtt 15 perccel áttesszük a normál hűtőtérbe. Végül fagylaltkanállal kelyhekbe adagoljuk, és málnával és mentával díszítve kínáljuk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here